Institute of Industrial and Business Technologies
Ukrainian State University of Science and Technologies

Educational activities (disciplines of the department)

До відома заінтересованих осіб!

 

У 2020/2021 навчальному році кафедрою «Якість, стандартизація та сертифікація» викладаються наступні фахові навчальні дисципліни (характеристику дисциплін представлено за відповідною нумерацією у доданих Програмах навчальних дисциплін або в їх силабусах)

 

Бакалаврат (Освітня програма «Якість, метрологія та експертиза» спеціальності 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка)

 

1 курс

Б1.1 Захист прав споживачів (4 кр.ECTS) – пропонується як одна з вибіркових дисциплін (за Освітніми програмами спеціальностей НМетАУ).

 

2 курс

Б2.1 Метрологія і стандартизація (4 кр.ECTS);

Б2.2 Стандартизація продукції та послуг (7 кр.ECTS);

Б2.3 Стандартизація та сертифікація продукції та послуг (4 кр.ECTS) – пропонується як одна з вибіркових дисциплін (за Освітніми програмами спеціальностей НМетАУ).

 

3 курс

 

Б3.1 Дефектоскопія, випробування та випробувальне обладнання (8 кр.ECTS);

Б3.2 Технічний контроль якості (6 кр.ECTS, усього 11) – з продовженням;

Б3.3 Стандартизація продукції та послуг (7 кр.ECTS);

Б3.4 Методи та засоби вимірювань (+7  кр.ECTS, усього 15) – продовження;

Б3.5 Нормативно-технічне забезпечення митного контролю (5 кр.ECTS) – викладається як фахова вибіркова дисципліна;

Б3.6 Управління діяльністю підрозділів метрології, стандартизації та сертифікації на підприємстві (9 кр.ECTS) – викладається як фахова вибіркова дисципліна;

Б3.7 Еталони одиниць фізичних величин та метрологічна перевірка засобів вимірювальної техніки (10 кр.ECTS) – викладається як фахова вибіркова дисципліна;

Б3.8 Товарознавча експертиза (4 кр.ECTS) – продовження; викладається як фахова вибіркова дисципліна;

Б3.9 Товарознавство та споживчі властивості продукції (4 кр.ECTS) – продовження; викладається як фахова вибіркова дисципліна;

Б3.10 Управління якістю (4 кр.ECTS) – пропонується як одна з вибіркових дисциплін (за Освітніми програмами спеціальностей НМетАУ).

 

4 курс

 

Б4.1 Опрацювання результатів вимірювань (7 кр.ECTS);

Б4.2 Кваліметрія (5 кр.ECTS);

Б4.3 Оцінка відповідності, атестація та сертифікація продукції, послуг та персоналу (10 кр. ECTS);

Б4.4 Технічний контроль якості (+5 кр.ECTS, усього 11) – продовження;

Б4.5 Управління якістю (5 кр.ECTS) – викладається як фахова вибіркова дисципліна;

Б4.6 Технічна творчість (8 кр.ECTS) – викладається як фахова вибіркова дисципліна;

Б4.7 Економіка робіт з метрології, стандартизації та сертифікації (4 кр.ECTS) – викладається як фахова вибіркова дисципліна;

Б4.8 Метрологія та технічний контроль (4 кр.ECTS) – пропонується як одна з вибіркових дисциплін (за Освітніми програмами спеціальностей НМетАУ).

 

 

Магістратура (Освітньо-професійна програма «Якість, стандартизація, сертифікація та метрологія» спеціальності 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка)

 

1 (5) курс

М1(5).1 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка (6 кр.ECTS);

М1(5).2 Проектування засобів інформаційно-вимірювальної техніки (4 кр.ECTS);

М1(5).3 Системи управління якістю (6 кр.ECTS);

М1(5).4 Оцінка відповідності продукції, персоналу та випробувальних лабораторій (5 кр. ECTS);

М1(5).5 Наукова діяльність, інновації та оптимізація рішень у сферах метрології, технічного регулювання та управління якістю (3 кр.ECTS);

М1(5).6 Спеціалізовані системи якості (4 кр.ECTS) – викладається як фахова вибіркова дисципліна;

М1(5).7 Сталий інноваційний розвиток системи технічного регулювання (3 кр.ECTS) – викладається як фахова вибіркова дисципліна;

М1(5).8 Всеохопне управління якістю (3 кр.ECTS) – викладається як фахова вибіркова дисципліна;

М1(5).9 Стандартизація продукції та послуг (3 кр.ECTS) – викладається як фахова вибіркова дисципліна;

М1(5).10 Стандарти екологічної та соціально-етичної відповідальності (3 кр.ECTS) – викладається як фахова вибіркова дисципліна;

М1(5).11 Економіка якості згідно стандарту ISO 10014 (4 кр.ECTS);

М1(5).12 Товарознавство та експертиза продукції (4 кр.ECTS) – пропонується як одна з вибіркових дисциплін (за Освітніми програмами спеціальностей НМетАУ);

М1(5).13 Управління якістю та безпечністю харчової продукції (за стандартом ISO 22000) (4 кр.ECTS) – пропонується як одна з вибіркових дисциплін (за Освітніми програмами спеціальностей НМетАУ);

М1(5).14 Управління ризиками (за стандартом ISO 31000) (4 кр.ECTS) – пропонується як одна з вибіркових дисциплін (за Освітніми програмами спеціальностей НМетАУ).

 

Аспірантура  - підготовка на ступінь «Доктор філософії» (за Освітньо-професійними програмами спеціальностей НМетАУ)

А1.1 Системи управління якістю за стандартами ISO (4 кр.ECTS) – пропонується як одна з вибіркових дисциплін (за Освітніми програмами спеціальностей НМетАУ);

А1.2 Методи та засоби вимірювань (4 кр.ECTS) – пропонується як одна з вибіркових дисциплін (за Освітніми програмами спеціальностей НМетАУ);

А1.3 Кваліметрія (4 кр.ECTS) – пропонується як одна з вибіркових дисциплін (за Освітніми програмами спеціальностей НМетАУ).


Applications

Б 4.3.docx (programab4.3.docx 52 kb)

Б 4.4.doc (programab4.4.doc 396 kb)

Б 4.5.doc (programab4.5.doc 311 kb)

М1(5)1.doc (programam1_lbr_5_rbr_1.doc 212 kb)

М1(5)3-А1.1.doc (programam1_lbr_5_rbr_3-a1.1.doc 343 kb)

М1(5)4.docx (programam1_lbr_5_rbr_4.docx 49 kb)

М1(5)6.doc (programam1_lbr_5_rbr_6.doc 179 kb)

М1(5)7.doc (programam1_lbr_5_rbr_7.doc 179 kb)

М1(5)8.doc (programam1_lbr_5_rbr_8.doc 233 kb)

М1(5)9.doc (programam1_lbr_5_rbr_9.doc 169 kb)

М1(5)10.doc (programam1_lbr_5_rbr_10.doc 134 kb)

М1(5)11.doc (programam1_lbr_5_rbr_11.doc 175 kb)

Б 3.7.doc (programmab3.7.doc 285 kb)

М1(5)2.doc (programmam1_lbr_5_rbr_2.doc 184 kb)

М1(5)5.doc (programmam1_lbr_5_rbr_5.doc 183 kb)

СИЛАБУС Б1.1.doc (silabusb1.1.doc 105 kb)

СИЛАБУС Б2.3.doc (silabusb2.3.doc 103 kb)

СИЛАБУС Б3.10-Б4.4.doc (silabusb3.10-b4.4.doc 162 kb)

СИЛАБУС Б4.8.doc (silabusb4.8.doc 143 kb)

СИЛАБУС М1(5).12.doc (silabusm1_lbr_5_rbr_.12.doc 169 kb)

СИЛАБУС М1(5).13.doc (silabusm1_lbr_5_rbr_.13.doc 121 kb)

СИЛАБУС М1(5).14.doc (silabusm1_lbr_5_rbr_.14.doc 142 kb)

Б3.4-А1.2.doc (programa_b3.4-a1.2.doc 347 kb)

Б4.6.doc (programa_b4.6.doc 198 kb)

Б2.1.doc (programab2.1.doc 163 kb)

Б2.2.doc (programab2.2.doc 266 kb)

Б3.1.doc (programab3.1.doc 241 kb)

Б3.2-Б3.3.doc (programab3.2-b3.3.doc 309 kb)

Б3.5.doc (programab3.5.doc 188 kb)

Б3.6.doc (programab3.6.doc 357 kb)

Б3.8.doc (programab3.8.doc 305 kb)

Б3.9.doc (programab3.9.doc 426 kb)

Б4.1.doc (programab4.1.doc 197 kb)

Б4.2-А1.3.doc (programab4.2-a1.3.doc 252 kb)



Uplink: Information for students