Група МГ01-15
- Метрологічне забезпечення якості виробництва кондитерських пряникових виробів
- Нормативне та метрологічне забезпечення якості виробництва заморожених напівфабрикатів з борошна
- Нормативне та метрологічне забезпечення якості виробництва заморожених овочів
- Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві айрану
- Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві горілки за ДСТУ 4256:2003
- Метрологічне забезпечення процесу виготовлення синтетичних мийних засобів
- Метрологічне забезпечення контролю якості при розливанні газованої мінеральної води
- Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві вин за ДСТУ 4806:2007
- Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві бобових консервів
- Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві профілів металевих для гіпсокартонних систем за ДСТУ Б EN 14195:2015
- Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві консервів з риби
- Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві плит деревинностружкових з орієнтованою стружкою за ДСТУ EN 300:2008
- Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві виробів кондитерських пастильних за ДСТУ ГОСТ 6441:2003
- Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві олії соєвої рафінованої за ДСТУ 4534: 2006
Вгору: Теми випускних робіт студентів