Інститут промислових та бізнес технологій
Українського державного університету науки і технологій

Група МГ01-15

  1. Метрологічне забезпечення якості виробництва кондитерських пряникових виробів
  2. Нормативне та метрологічне забезпечення якості виробництва заморожених напівфабрикатів з борошна
  3. Нормативне та метрологічне забезпечення якості виробництва заморожених овочів
  4. Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві айрану
  5. Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві горілки за ДСТУ 4256:2003
  6. Метрологічне забезпечення процесу виготовлення синтетичних мийних засобів
  7. Метрологічне забезпечення контролю якості при розливанні газованої мінеральної води
  8. Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві вин за ДСТУ 4806:2007
  9. Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві бобових консервів
  10. Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві профілів металевих для гіпсокартонних систем за ДСТУ Б EN 14195:2015
  11. Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві консервів з риби
  12. Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві  плит деревинностружкових з орієнтованою стружкою за ДСТУ EN 300:2008
  13. Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві виробів кондитерських пастильних за ДСТУ ГОСТ 6441:2003
  14. Метрологічне забезпечення контролю якості при виробництві олії соєвої рафінованої за ДСТУ 4534: 2006


Вгору: Теми випускних робіт студентів